Apollo de la Rambla Chupa

narozen : 12. 3. 2023, 68 cm

HD- A, ED - 0, OCD - free, DNA profile

  • R.BISS, Klubový vítěz mladých, CAJC, BOJ, 4x CAC, r. CAC,  CACIB, Národní vítěz, BOB, BIG 3 – ve věku 15 měsíců zahájen šampion ČR a Polska a ICH.
  • Derby Německo I. cena, ZV 2x I. cena, Memoriál Václava Vančury ( derby  CACT ) I. cena, ZVP – I. cena, LZ – I. cena, BZ – I. cena, PZ – I. cena – vítěz, Memoriál Josefa Haufa VZ- CACT – I. cena – 469 bodů ( v 1.5 roce ) 

Apollo

Apollovo se narodil 12.3.2023 ve Španělsku. Na jarním svodu, všech výstavách a Klubové výstavě mu bylo naměřeno 68 cm, plnochrupý. Od malého štěněte byl veden k výcviku a projevuje dobré vlastnosti pro práci. Je vášnivý vodař, v poli ukazuje daleké a prostorné hledání, je velmi rychlý a navzdory k jeho výšce i elegantní. V jeho rodokmenu je mnoho slavných předků, pro zajímavost, babičky ze strany matky i otce získaly prestižní titul " Nejlepší fena " na testu dr. Kleemana. Matka Apolla je z vrhu D II de Valcreole chovatele Paca Guzmána. Na světové výstavě získala r. CACIB a titul r. Světový vítěz, její bratr, Apollův strýc, získal titul Světový vítěz a BOB. Několik jedinců z tohoto vrhu má již prestižní titul KS a německé VGP. Otec Apolla, Knox KS von der Königsleite je německý, krásný pes s KS a VGP. Stejně tak další předci v rodokmenu dosáhli prestižního titulu KS. Za Apolla vděčíme příteli Juanovi Diego Molina Corredor

Klubová výstava NKO - Klub KKO Prostějov, Vítěz třídy mladých 1/12, Cajc, Klubový vítěz mladých, Boj

Otec: Knox KS von der Königsleite
Matka: Dorka II de Valcreole ( r. světový vítěz r. 2022 )
Translate »
Přejít nahoru